ВІТАЮ НА МОЄМУ САЙТІ!

четвер, 16 листопада 2017 р.

📚 Читаємо разом:

(досить натиснути на зображення, щоб  познайомитись з людиною, чиї думки розбирають на цитати, а життя захоплює викликом одноманітності і консерватизму)
У цій жвавій, допитливій розповіді знаний у світі технологій журналіст Ешлі Венс пропонує безпрецедентний погляд на гідний подиву життєвий шлях найбільшого відчайдуха Кремнієвої долини. 
«Ілон Маск — чоловік за серцем моїм: ризикований і безбоязний перед лицем невдач, бо ним керує незмінна мета — дати людству світле майбутнє. У цій блискучій біографії Ешлі Венс зміг передати видатну життєву історію Маска та його нестримний дух».
РИЧАРД БРЕНСОН, засновник Virgin Group
«Після Стіва Джобса Ілон Маск більше за будь-якого іншого підприємця задає планку можливого в технологіях. Нам пощастило мати в особі Ілона свого справжнього Тоні Старка, і саме в цій книжці ми вперше знайомимося з його історією, такою живою та насиченою».
МАРК АНДРІССЕН, венчурний капіталіст та один із творців сучасного інтернету .
«Ешлі Венс без прикрас і в деталях дає нам поглянути на людину, яка раз у раз починала з програшної позиції — і перемагала, кидаючи виклики застарілому мисленню та змінюючи світ. Я не вірю, що хоч хтось, прочитавши цю книжку, не відчує натхнення на амбітніші цілі».
ТОНІ ФАДЕЛЛ, творець iPod та iPhone, генеральний директор Nest Labs
«Ілон Маск - один із найвидатніших підприємницьких умів нашого часу. Те, як у цій людині поєднуються визначний інтелект, невідступне прагнення йти вперед та непохитна віра у свої сміливі ідеї, дає всьому суспільству шанс виграти від його зусиль. Книжка «Ілон Маск» — це живий безпосередній погляд за лаштунки створення Tesla, SpaceXта SolarCity, а також на те, як Ілон працює над утіленням своїх мрій. Він є унікальною особистістю, яка змінює світ, і книжка Ешлі Венса є захопливою розповіддю про те, як Ілонові революційні ідеї зароджувалися, втілювалися, а тепер досягають розквіту».
ДЖОН КРЕЙҐ ВЕНТЕР, біолог, який першим розшифрував геном людини і створив синтетичний живий організм
📚

Немає коментарів:

Дописати коментар